Мичиган държавата таксуват на полицията са го с пробация нарушение, бягат и напомнящ 2-ра степен и шофиране с прекъснато шофьорска книжка за втори път. Клинтън Каунти полицията първоначално се опита да спре http://diooda.com/cheat-social-wars/ 47-годишният Lansing човек в голямата река и Waverly пътя за нарушаване на неправомерно плоча. Когато той не успя да отбиеш, преследването започна. В крайна сметка на държавната полиция трябваше да се присъединят към преследването. Но, по това време, тя е станала много по-опасно. Първи лейтенант Йозеф Thomas на Мичиган държавната полиция обясни, “в момент, че ние се включи, преследването ще е за около осем до десет минути, Contoh Soal Psikotes парични Kerja Lengkap dengan Jawabannya и нашата загриженост е фактът, че той сега се движеше в малка, гъсто населени, квартал тип области, и то е четири часа следобед.” Мичиган държавната полиция са обучени да Desain Камар Tidur Minimalis Inovatif Terbaru 2014 поведение яма или точност обездвижване техника маневра в тези ситуации.

Мотоциклетист, сериозно ранени при Juniata катастрофа – Yahoo News

Моля, въведете валиден телефонен номер. Моля, въведете вашия телефонен номер. Изпрати Благодаря! Връзка е бил изпратен. Съставено

Какво е най-лошото колата ви някога е карал във видео игра?

И това е катастрофа. Колата understeers като прасе, това е като на волана не е направил всяко кормилна изобщо. Искам да кажа, след като сте минали 120 км/ч, всички кормилното управление е отишъл. Това е compeletely отишъл. Дори когато ви е удобно на състезателни меки гуми тя няма да излекува недозавиване. Дори когато сложих активен, кормилната уредба на, тя все още е understeers много зле.

Advertisements