TheCelebrityCafe.com|

We zijn op zoek naar het brood als vochtige niet nat. Nadat je het brood bevochtigd, Meng in de resterende gehakte kruiden en de theelepel van gekorrelde knoflook. Nogmaals, meng goed. Ten slotte, zout en peper naar smaak. Tot slot, bakken we het. Verwarm de oven op 350 graden en zet uw vulling in die beboterde 9 x 11 pan bakken.

NTRR: De groei van de markt van de Cannabis blijft als ondernemers Texas – Yahoo Finance target

(MJNA) en Vape Holdings Inc. (VAPE) en andere leiders in de snel groeiende, miljard-dollar US cannabis industrie. Over Neutra Corp

Milwaukee Bucks toevoegen derde hedgefonds eigenaar in Jamie Dinan

Dinan werd eigenaar in juli, maar het werd eerst bekendgemaakt in een persbericht aankondiging van een afzonderlijke groep van nieuwe gedeeltelijke belanghebbenden donderdagavond. Zij omvatten “leiders van gemeenschappen en filantropen” wie de Bucks hoop zal vertegenwoordigen een “vet nieuw model van privé, Gemeenschap en potentieel publiek partnerschap.” Dinan zei “Marc, Wes en ik zijn blij dat de Partners voor Gemeenschap effect groep samen met ons op onze zoektocht naar de Bucks organisatie het beste maken in basketbal,” in een verklaring. “Sinds ik zijn toegetreden als een eigenaar in juli, ik heb al gezien de enorme vooruitgang die we hebben genomen op het maken van de dollar een integraal onderdeel van de Milwaukee Gemeenschap.” York beheert 25 miljard dollar vandaag, waardoor het een van de hoogste dozijn of zo hedge fonds bedrijven in Amerika. Dinan is een geschatte $2.2 miljard, volgens Forbes. Nu meerderheid eigenaars, Edens en Lasry de Bucks voor $550 miljoen in mei kocht, vervolgens een record bedrag betaald voor een NBA-team (voormalige Microsoft CEO Steve Ballmer betaalde $2 miljard voor de Los Angeles Clippers in augustus).

Advertisements